Onze werkwijze bij een Magento Webshop project

Magentomonkey.nl is onderdeel van WEB MOJO Solutions.
Onze specialisatie is het realiseren van Magento webshops. Dit doen wij al sinds het ontstaan van het Magento E-Commerce platform in 2008. Magento is de meestgebruikte E-Commerce software wereldwijd en wordt gebruikt door kleine zelfstandigen tot aan de grootste multinationals.
Magento werkwijze
Laten we beginnen bij het belangrijkste van onze werkwijze; Wij zijn de goedkoopste leverancier van uw nieuwe Magento webshop!

Een kant en klare Magento webshop inclusief alle opties kost bij ons maar EUR 1695,00 (Excl. BTW)! Dit is een VASTE prijs en er zijn verder geen verborgen of terugkerende kosten, dit is minder dan 1/3 van de prijs wat andere leveranciers berekenen als vanafprijs! Naast de laagste prijs is onze werkwijze gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit-webshops met mooie designs en zijn ze gericht op conversies, uiteraard met 100% klantondersteuning.
Bekijkt u eens enkele voorbeelden van door ons gerealiseerde Magento Webshop projecten op onze portfolio pagina.

Momenteel kunt u zelfs profiteren van een spetterende actie en ontvangt u bij een nieuwe Magento e-Commerce Webshop 1 jaar Magento Bronze hosting en onze one-step-checkout module, samen t.w.v. € 299,- helemaal gratis!
Deze actie is geldig tot 31 maart 2023.

Het werk als volgt;
U kunt op onze Informatie Aanvragen pagina al uw gegevens en wensen invullen en deze naar ons versturen.
U kunt bijvoorbeeld ook uw eigen logo / huisstijl naar ons toesturen, zodat wij dit mee kunnen nemen in het design van uw nieuwe Magento Webshop. Een van onze Monkeys leest uw opgestuurde gegevens goed door en neemt vervolgens contact met u op met eventuele vragen en/of opmerkingen.
Het gaat onder andere over uw design wensen en in welke branche u actief bent. Ook bespreken we eventuele gewenste maatwerk opties. Zodra alles duidelijks is voor beide partijen, dan sturen wij een opdrachtbevestiging en gaan we van start met uw nieuwe Magento avontuur!
Uiteraard kunt u ook uw wensen (of vragen over onze werkwijze) rechtstreeks per e-mail naar ons toesturen op info@magentomonkey.nl

Wij houden u tussentijds op de hoogte van de voortgang en na enkele weken ontvangt u bericht van ons met daarin een link naar onze server waarop u uw nieuwe Magento webshop kunt bekijken. U kunt uw eventuele punten aan ons doorsturen en wij voeren deze vervolgens weer door in de nieuwe Magento Webshop. Dit blijven wij net zo lang doen totdat u geheel tevreden bent over het eindresultaat!
Wij leveren uw nieuwe Magento webshop met een zeer uitgebreide handleiding en tevens enkele video’s met daarin uitleg over enkele basisfuncties binnen Magento. Daarnaast ontvangt u een lijst tips over hoe u kunt beginnen om uw webshop bekend te maken bij het (online) publiek.
Uiteraard ontvangt u altijd 24/7 support van ons, dit kan via de e-mail, Live Support of telefoon.

Zoals u ziet is WEB MOJO Solutions de meest klantvriendelijke en meest betaalbare leverancier voor uw nieuwe Magento e-Commerce webshop!

*** Indien u wilt upgraden van Magento 1 naar Magento 2, dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen onder andere alle content van uw oude Magento 1 webshop overzetten naar uw nieuwe Magento 2 webshop. Zo hoeft u dus niet alle producten opnieuw in te voeren en behoudt u alle klanten en bijbehorende orders. Een dergelijke database migratie kunnen wij ook uitvoeren indien u momenteel gebruik maakt van een ander type E-commerce software en wilt overstappen naar Magento 2. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie. ***Nog nooit zo makkelijk... en betaalbaar!

© 2008-2023 WEB MOJO Solutions. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer en Privacy Policy | Blog
Realisatie: WEB MOJO Solutions