Hoe uw Magento webshop kan profiteren van gedeeltelijke betalingen

Hoe uw Magento webshop kan profiteren van gedeeltelijke betalingen

Een van de nieuwste opties in Magento eCommerce is dat van gedeeltelijke betaling. Gedeeltelijke betaling biedt Magento webshop eigenaren de mogelijkheid om aanpasbare termijnplannen te maken voor betalingen door klanten. Ze kunnen op hun eigen gemak kiezen voor EMI’s (maandelijkste termijnen) of andere lay-outplannen. Klanten van de laatste generaties hebben zich aangepast aan nieuwere bestedingspatronen en gedeeltelijke betaling in eCommerce heeft dat aanzienlijk beïnvloed. De mogelijkheid van gedeeltelijke betaling heeft zowel voor klanten als webwinkels voordelen opgeleverd.
Hieronder vertellen wij in het kort welke voordelen gedeeltelijke betalingen kan bieden.

1. Biedt een handige optie voor het kopen van hoogwaardige dure goederen
De meerderheid van uw klanten zal zich niet gemakkelijk hoogwaardige dure artikelen kunnen veroorloven. Maar dat betekent niet dat ze dat niet willen. Moderne klanten worden steeds meer geneigd tot luxe artikelen met de groeiende invloed van de social media en influencers. Gedeeltelijke betalingsopties bieden hen de beste mogelijkheid om gebruik te maken van dergelijke waardevolle artikelen zonder de volledige financiën op dat moment te hebben. Dure productprijzen zijn de op één na meest voorkomende reden achter het verlaten van de winkelwagen. Door gedeeltelijke betalingsopties te bieden, laten webwinkels meer klanten toe om hun luxe duurdere producten te kopen.

2. Concurrentievoordeel
Magento webshops die gedeeltelijke betalingsfaciliteiten bieden, hebben een sterke concurrentiepositie op de markt in vergelijking met winkels die dat niet doen. Klanten die op zoek zijn naar gedeeltelijke betalingsopties, zullen uw webwinkel kiezen, voor die van uw concurrenten, indien ze gedeeltelijke betaling optieskunnen krijgen. Het hebben van een gedeeltelijke betalingsoptie in uw Magento webshop biedt u een aanzienlijke voorsprong op de eCommerce markt.

3. Verbreedt klantenbestand
De optie van gedeeltelijke betaling stelt klanten in staat om gedurende langere perioden kleine betalingen te doen voor hun aankoop. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten met een lager inkomen om toch substantiële aankopen te doen in uw eCommerce winkel. Daarom zal uw klantenbestand niet alleen klanten met een hoger inkomen hebben, maar bijvoorbeeld ook studenten die kopen met een betaling in termijnen. Het zal uw klantenbestand effectief vergroten.

4. Spring in op de trend
De optie ‘kopen nu betaal later’ is een millenniumtrend geworden. Klanten kiezen tegenwoordig liever voor gedeeltelijk betalen, zelfs als ze de mogelijkheid hebben om volledig in 1 keer te betalen. Door een gedeeltelijke betalingsoptie te bieden, kunt u uw e-commercebedrijf mee laten profiteren van deze millenniumtrend en gedeeltelijke betalingen.

Conclusie
E-commerce webshops zijn altijd op zoek naar nieuwere manieren om hun klantenbestand te verbreden en hun inkomsten te vergroten. Gedeeltelijke betalingen zijn een geweldige manier voor deze Magento webshops om op meer dan één manier hiervan te profiteren.

© 2008-2023 WEB MOJO Solutions. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer en Privacy Policy | Blog
Realisatie: WEB MOJO Solutions