De 5 beste (gratis) verzendopties extensies voor uw Magento 2 webshop

Magento 2 verzendextensies

Elk e-commercebedrijf heeft een handvol instellingen om voor te zorgen. Maar degene die ze het meest prioriteit zouden moeten geven, zijn misschien wel de Magento verzendopties. Wanneer u een eCommerce-platform wilt gebruiken, dient u er een kiezen die handige extensies (plugins) biedt. Magento 2 is standaard uitgerust met vele opties die het verzenden vereenvoudigen. Er zijn echter ook vele extensies op de markt die de verzendingen nog makkelijker maken.

Als je de juiste Magento verzendopties extensies voor je online winkel vindt, is de helft van de strijd met uw verzendmogelijkheden gewonnen. Het kiezen van de juiste extensie is echter wel een uitdaging. Via dit artikel willen we de top 5 van beste, tot nu toe gratis, Magento 2-verzendextensies delen.

1. Productmatrix Verzendextensie
De verzendmodule van Magento 2 biedt gebruikers flexibele functionaliteiten, zoals het berekenen van verzendtarieven op basis van zakelijke vereisten. Hiermee kunnen gebruikers hun verzendtarieven definiëren met behulp van een combinatie van parameters zoals hoeveelheid, gewicht, prijs, bestemming en regels voor klantengroepen. U kunt verzendgroepen maken om de producten te categoriseren om uw verzendtarieven te definiëren. Dit is momenteel een zeer populaire Magento 2-verzendextensie.

2. Magento 2 verzendsuite
De Shipping suite-module in Magento 2 stelt gebruikers in staat om de verzendtarieven te overschrijven die zijn ingesteld door verzendproviders zoals DHL, FedEx, enz. Met deze extensie kunt u automatisch de locatie van uw klant detecteren met behulp van de MaxMind-technologie en dienovereenkomstig wijzigingen in uw verzending aanbrengen . U kunt ook uw eigen methode toevoegen en deze configureren volgens uw zakelijke vereisten.

3. Shipping rules
De uitbreiding van de verzendbeperkingen in Magento 2 beperkt elke specifieke verzendmethode. Deze beperkingen worden geboden door een combinatie van voorwaarden zoals merk, land, productnamen, enz. Het kan ook hele vervoerders beperken met dezelfde voorwaarden. U kunt deze beperkingen instellen op basis van gewicht, totale bestelling, klantgroepen en vele andere verzendparameters.

4. Store pickup method
Dit is de beste extensie die u kunt gebruiken in het voordeel van zowel de winkel als zijn klanten. Met de module voor het ophalen bij winkels kunnen klanten een winkel naar keuze bieden zonder verzendkosten te brekenen. Ze kunnen eenvoudig op de winkel van hun voorkeur klikken en contact met pnemen om hun favoriete producten op te halen. Het biedt een gemakkelijke ervaring voor zowel de fysieke winkel als hun eCommerce-partners.

5. Shipping rules:
De laatste extensie in onze lijst voor Magento 2 is de module met verzendregels waarmee u de verzendtarieven direct kunt wijzigen. U kunt de verzendkosten die de vervoerders bieden overschrijven. Met deze extensie kunnen gebruikers meerdere verzendregels genereren voor het herberekenen en overschrijven van verzendtarieven die vervoerders standaard aanbieden.

Conclusie
Zodra u uw eCommerce-platform hebt geconfigureerd en de juiste verzendextensies hebt ingeschakeld, zal het resterende werk gemakkelijk zijn. De bovenstaande vijf extensies zijn de beste premium (gratis) extensie die u kunt gebruiken in Magento 2 om uw online winkel nog meer te laten renderen.
Heeft u vragen of opmerkingen over verzendopties? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op via de contactpagina.

© 2008-2021 WEB MOJO Solutions. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer en Privacy Policy | Blog
Realisatie: WEB MOJO Solutions