10 vaardigheden waarover een Magento developer moet beschikken

10 vaardigheden waarover een Magento developer moet beschikken

Magento is veruit het beste e-commerceplatforms dat op de markt beschikbaar zijn. Het platform heeft uitgebreide ontwikkeltools en functionaliteiten die voldoen aan de nieuwste standaarden. En met deze huidige pandemische situatie waarin veel uitgaansbeperkingen gelden, bereikt de vraag naar e-commerceplatforms nieuwe hoogten. In dit blog artikelen gaan we in op wat voor vaardigheden een Magento developer nodig heeft, en dus uiteraard ook waar onze developers aan voldoen!

Innovatie & Creativiteit
In een snel veranderende wereld moet een medewerker creatief zijn om goede resultaten te leveren, zeker in de ontwikkelingssector. Een innovatieve ontwikkelaar kan inventieve Magento webshops bouwen welke uw bedrijf overeind houden of zelfs laten groeien in deze moeilijke tijden.

Kennis van programmeertalen
Om websites te ontwikkelen, moet een Magento frontend developer beschikken over primaire programmeertalen zoals HTML, JavaScript en CSS.
Een Magento backend developer moet tevens beschikken over programmeertalen als PHP en kennis van het Zend framework.

Magento certificeringen
Een Magento-gecertificeerde medewerker zal zeker betere vaardigheden en professionaliteit hebben dan een niet-gecertificeerde. Een getrainde ontwikkelaar is betrouwbaarder en efficiënter, en dus ook voordeliger voor u als bedrijf. Onze Magento webwinkel developers zijn Magento gecertificeerd.

Sterke ontwikkeling van widgets
Een beter uitziende website heeft een grotere kans om populair en succesvol te worden. Widgets maken de data toegankelijker en aantrekkelijker. Het creëren van betere widgets vertaalt zich in een brede acceptatie van uw website.

Vaardigheden voor zoekmachineoptimalisatie
Het hebben van SEO-vaardigheden is een groot voordeel. Een SEO-geoptimaliseerde site zal hoog scoren in relevante zoekresultaten en zal dus meer klanten aantrekken. Dit is een essentiële vaardigheid omdat meer verkeer meer inkomsten genereert.
Onze Magento developers hebben goede kennis van SEO gerelateerde zaken.

Kennis van de nieuwste ontwikkelingstrends
Een Magento webshop developer moet up-to-date zijn met de nieuwste software en tools. In steeds maar veranderende omstandigheden moet een ontwikkelaar ook dynamisch zijn.

Probleemoplossend vermogen
Bij het programmeren en ontwerpen zal een ontwikkelaar verschillende soorten problemen tegenkomen. Magento Monkey developers zijn creatief en wilskrachtig genoeg zijn om alles te kunnen oplossen.

Ondersteuning en onderhoudsservice
Een Magento website developer zonder verantwoordelijkheidsgevoel kan negatief zijn voor bedrijven. Onze developers hebben verantwoordelijkheidsgevoel en bieden altijd ondersteuning tijdens en na het project.

Timemanagement
Tegenwoordig is timemanagement een van de belangrijkste aspecten van het werkschema van een werknemer. Het succes van het project hangt af van het kunnen halen van de deadline.
Bij Magento Monkey wordt altijd zo efficient mogelijk gewerkt.

Goede interpersoonlijke vaardigheden en begrip
Goede communicatie is een belangrijk aspect van kwaliteitsoutput. Onze developers moeten hun klanten op de hoogte stellen van de voortgang en antwoorden geven bij vragen of problemen, en zo alle twijfels wegnemen voordat ze een project starten. Een beter begrip zorgt voor een betere nauwkeurigheid.

Conclusie
Dit artikel wijst op de essentiële vaardigheden die een Magento ontwikkelaar anno 2021 moet hebben. Uiteraard zorgen we bij Magento Monkey ervoor dat alle onze werknemers over deze vaardigheden beschikken, zodat uw Magento project succesvol zal verlopen.

© 2008-2021 WEB MOJO Solutions. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer en Privacy Policy | Blog
Realisatie: WEB MOJO Solutions